Pos terminal je nekaj zelo uporabnega v trgovini

Ko sem prvič šla v trgovino s svojo kartico, mi je bilo to nekaj res zelo zanimivega. Seveda, ko sem dobila svojo prvo bančno kartico, so mi jo takoj želela preizkusiti. Pos terminal je nekaj, kar sem definitivno že videla, a nikoli preizkusila. Ravno, zato sem si želela to preizkusiti.

Ko sem dobila svojo prvo bančno kartico, sem takoj očeta prosila, če me pelje v trgovino, kjer lahko preizkusim pos terminal. Skupaj sva se lepo odpravila v eno trgovino, kjer so prodajali živila in tam nabrala nekaj, kar je potrebovala mama doma. Seveda sem morala gledati na to, koliko denarja sploh imam na kartici, tako da nisva kupila veliko stvari. Ko sva prišla na blagajno, naju je seveda prodajalka vprašala, če bova plačala z gotovino ali s kartico. Bila je zelo presenečena, ko je slišala, da sem jaz odgovorila.

Pos terminal je nekaj zelo uporabnega v trgovini

Ko je slišala kartica je takoj lepo prinesla pos terminal, na katerega sem prislonila svojo bančno kartico. Morala sem vtipkati tudi svoj pin in to mi je bilo seveda zelo zanimivo. Ta izkušnja mi je bila res nekaj posebnega, saj sem to preizkusila prvič in od takrat naprej mi nikoli več ni bilo tako zanimivo kot prvič. Bila sem res zelo zadovoljna in bila sem zelo presenečena, da jo torej zelo hitro postopek. Pos terminali so nekaj, kar se res splača čisto vsaki trgovini imeti, saj gre za zelo hitro plačilo in brez kakršnih koli dodatnih problemov. Gotovina je lahko zelo velikokrat problem, medtem ko bančna kartica ne more biti takšen velik problem. Če kartica ne deluje ali karkoli drugega. Seveda pos terminal to javi in tako mora stranka plačati z gotovino ali po menjati kartico. Ravno zato je pos terminala res zelo enostaven za uporabo in pri njemu res ne moremo nič zgrešiti. Ravno, zato je pos terminal nekaj, kar uporablja skoraj vsak trgovino.